Informācija presei

2015.gada 1.jūnijā

Hotel Jūrmala SPA – jau 10 gadu viens no vadošiem uzņēmumiem tūrisma nozarē

2015.gada 12.jūnijā pulksten 1930 viesnīcā Hotel Jūrmala SPA  notiks svinīgs pasākums par godu uzņēmuma 10 gadu veiksmīgai darbībai. Desmit gadi ir nozīmīgs datums jebkurai organizācijai. Tā ir stabilitātes, panākumu un attīstības zīme. Šajā vakarā vēlamies atskatīties uz paveikto un ielūkoties nākotnes plānos kā arī pateikties klientiem un sadarbības partneriem par veiksmīgo sadarbību.

Šo desmit gadu laikā Hotel Jūrmala Spa ir pārliecinoši ieņēmusi vietu tirgū un kļuvusi par atpazīstamu konferenču centru un iemīļotu SPA viesnīcu ne tikai vietējai Latvijas publikai, bet arī mūsu kaimiņiem igauņiem, tūristiem no Krievijas un skandināvijas valstīm. Pa šiem gadiem ir apkalpoti vairāk kā 316 000 viesu, no kuriem procentuāli lielāko daļu sastāda tūristi no Krievijas (29%), Igaunijas (15%), Latvijas (12%). Kā zināms, Jūrmalā atpūtas sezona nebeidzas. Viesi pilsētā un Hotel Jūrmala Spa ir visa gada garumā. Krievijas tūristi vairāk izvēlas atpūtu Jūrmalā tieši vasaras sezonā, kā arī Jaungada un Ziemassvētku brīvdienās. Bet Latvijas iedzīvotāji un tūristi no kaimiņvalstīm, galvenokārt tieši no Igaunijas, labprātāk brauc pie mums klusajā sezonā - no septembra līdz maijam.

Droši varam teikt, ka pa šiem gadiem mums ir izdevies Latvijas vietējo publiku iepazīstināt un pieradināt pie SPA atpūtas. Ienākot Latvijas tirgū 2005.gadā, vietējiem Latvijas iedzīvotājiem saīsinājums SPA bija svešs, turklāt Igaunijā šī nozare bija attīstīta krietni labāk. Toties šodien Latvijas iedzīvotāji jau zin, kas ir spa, un novērtē tā sniegtos labumus, atstāto iespaidu uz veselību, un atpūšoties Hotel Jūrmala Spa, izmanto arī spa procedūras. Hotel Jūrmala Spa ir vieta mierīgai atpūtai, relaksācijai un jaunu ideju radīšanai. Jubilejas pasākums 12.jūnijā norisināsies restorānā Jūrmala un vasaras terasē Olive, kur visi lūgtie viesi tiks gaidīti no pulksten 1930. Visa pasākuma gaitā valdīs īsta kūrorta atmosfēra – saule, jūra un atpūta.

Šajā vakarā viesus iepriecinās izklaides programma, dažādas aktivitātes un pārsteigumi, dzīvo mūziku nodrošinās MC Orķestris, bet vakaru vadīs Renārs Zeltiņš. Īss vakara programmas apraksts: būs atvērtas sajūtu darbnīcas, caur kurām būs iespēja izbaudīt pozitīvās emocijas, ko sniedz Hotel Jūrmala Spa piedāvāto pakalpojumu klāsts. Neiztiksim arī bez kaislīgiem deju priekšnesumiem un citiem viesus izklaidējošiem priekšnesumiem, tai skaitā arī pārsteigums no restorāna Jūrmala vadītāja Jāņa Kaļķa, kurš ir atpazīstam arī kā labākais Baltijas vīnzinis.

Informāciju sagatavoja:

Rasma Valdmane